Qhaleef – Butik Online Muslimah Malaysia

March 5, 2017Islam Standard

Qhaleef Fesyen Muslimah Online Malaysia

Qhaleef adalah sebuah butik online untuk pakaian trend muslimah di Malaysia. Qhaleef merupakan antara jenama Muslimah paling esklusif yang terkenal di Malaysia.

Menjadi jenama fesyen Muslimah [paling esklusif di Malaysia, Qhaleef senantiasa memastikan kualiti yang ditawarkan sentiasa terbaik dan merupakan trend yang hangat dan terkini.

qhaleef muslimah 1

Ditubuhkan pada November 2015, oleh 3 orang sahabat yang mempunyai idea untuk menjual fesyen muslimah secara online.

Membeli dengan mudah dan di talian atau online merupakan strategi mereka dalam perniagaan kerana ia adalah trend terkini. Semua orang mahu membeli semua benda secara online. Mereka terlalu malas untuk keluar dan pergi beli barang.

Maka, mereka menggunakan idea ini menjadi cara dan method mereka. Menjadikan dan memberi kemudahan kepada orang untuk membeli.

Antara produk hero dan favorit mereka ialah Qhaleef tudung, Qhaleef  shawl atau Qhaleef  hijab menjadi trend masa kini. Pelbagai design dan jenis tudung boleh didapati di Qhaleef seperti bawal, shawl, wide shawl, instant shawl, chiffon petak, bawal crepe, bawal chiffon dan macam macam lagi.

Anak gadis dan wanita bekerjaya sangat menyukai dan mencintai dengan trend dan design tudung Qhaleef yang selalu menawarkan trend yang terbaru dan terkini.

Selain daripada Qhaleef tudung dan shawl, dapatkan juga Jubah Muslimah Qhaleef yang terbaru dan trending mengikut perkembangan masa kini untuk anda dan kesayangan anda pada harga yang berpatutan. Dapatkan design dan style jubah muslimah di Qhaleef. Contoh nya jubah lycra, jubah cotton, jubah labuh, dan lain lain  jubah muslimah lagi.

Jubah lelaki juga merupakan produk hero dari Qhaleef. dengan mengikuti trend masa kini, banyak design dan jenis jubah lelaki boleh didapati di laman sesawang Qhaleef. Lihat di website mereka di sini: qhaleef.com.

Kualiti jubah lelaki Qhaleef juga menggunakan kain yang berkualiti tinggi – tahan lasak dan tidak mudah koyak dan juga tidak panas. Sangat sesuai untuk digayakan dalam pelbagai acara seperti majlis korporat, majlis atau ceramah di masjid dan juga acara sosial yang lain.

Dengan menyediakan servis terbaik dan harga yang berpatutan yang ditawarkan oleh Qhaleef adalah antara resepi kenapa Qhaleef boleh berjaya dalam perniagaan muslimah online di Malaysia.

Dengan semua produk-produk menarik yang terdapat di Qhaleef ini, pembelian online anda disudahi dengan proses dan servis pembelian online yang sangat mudah untuk digunakan

Turut disediakan oleh Qhaleef adalah servis penghantaran – yang sangat efisien. Anda tidak perlu keluar rumah untuk membeli. Tunggu sehingga  barang anda sampai ke muka pintu anda!

Apa tunggu lagi? pergi ke lama sesawang mereka dan mulakan pembelian anda!

Artikel menarik untuk anda: https://en.wikipedia.org/wiki/Modest_fashion